Belangrijk nieuws betreffende corona-virus !!!!

Het corona-virus slaat hard toe. Ook in de tandheelkundige wereld. Veel tandheelkundige praktijken openen begin mei weer mondjesmaat de deuren. Ons laboratorium zal in gelijke tred met het aanbod uit de tandheelkundige praktijken de activiteiten weer opstarten. Hou daarom onze website in de gaten om de actuele informatie. 

Voor tandartsen:

Wij zullen er voor zorgen, dat we het werk dat u wilt laten maken, bij u opgehaald en door ons vervaardigd wordt. Dat kan echter alleen op telefonische afspraak. We rijden voorlopig nog geen vaste routes, omdat veel praktijken liever geen onnodig bezoek aan de deur hebben. Mocht u wel graag willen dat uw praktijk weer vast bezocht wordt, neem dan even contact met ons op.

Voor patiënten:

Wij vragen u om ons niet te bezoeken als u gezondheidsklachten heeft die zouden kunnen wijzen op een coronabesmetting.

Kleurbepalen bij ons laboratorium doen wij uitsluitend na telefonische afspraak. Het telefoonnummer hiervoor is 0318-632908.

Reparaties aan uw gebitsprothese kunt u langs brengen. Houd u zich bij binnenkomst aan het protocol dat vermeld staat op de balie. Onze baliemedewerker maakt met u een afspraak waar en wanneer (exact tijdstip, zodat we niet te veel patiënten tegelijk in de wachtruimte hebben) u de reparatie weer op kunt halen.