Ruime ervaring met uitneembare prothetiek
Uitneembare prothetiek is een vak apart, waarbij het valt of staat met de ervaring van de tandtechnicus. Goedegebuure is een tandtechnisch labora-torium met een uitstekende reputatie op het gebied van de uitneembare prothetiek. Dat hebben we met ruim 35 jaar ervaring en zeer bekwame tandtechnici gerealiseerd. Ook op de Nederlandse universiteiten en PAOT-opleidingen hebben we onze sporen verdiend. Mogen we eens met u ken-nismaken?

Samenwerking met experts
Geef ons de ruimte om een opdracht uit te voeren en u zult versteld staan van onze expertise. Of u nu bent opgeleid in Nijmegen, Groningen of Am-sterdam, in de jaren zeventig of veel recenter: wij kennen de grillen van de uitneembare prothetiek en staan u graag bij in het vinden van oplossingen.

Uitbesteden
U kunt bij ons uw prothesewerk uit handen geven, aan goed opgeleide en gekwalificeerde Klinisch Prothese Technici. De KPT’er kan zelfs opereren in uw eigen praktijk, om behandelingen met uitneembare voorzieningen van u over te nemen. Net zoals u werk delegeert aan een mondhygiënist of preventie-assistent. Vraag gerust naar de capaciteiten van onze mensen en de aantrekkelijke regelingen die er zijn.

 

Voorbeelden werkstukken € All-in prijs
Prothese – Basis Gysi (geen PPR – A-kwaliteit elementen) 598
Klikprothese – op locators incl. mesostructuur 990
Klikprothese – op steg (gefreesd) incl. mesostructuur 1275
Prothese – vol boven of vol onder of immediaat prothese 325
Duplicaat prothese 114.70
Partiële noodprothese (maximaal 3 elementen – geen klammers) 129  

Klik hier voor meer eenheidsprijzen.