Een échte samenwerkingspartner
Goedegebuure tandtechniek is een gerenommeerd tandtechnisch laboratorium met ruim 35 jaar ervaring. We zijn expert op het gebied van moderne partiële res-tauraties en kroon- en brug-restauraties. Met eigentijdse methoden en materialen en minimaal invasief (mee)denken ontwikkelen wij tandtechnische producten te-gen een scherpe prijs.

Maak het makkelijk
Het correct aanmeten van een kroon of brug is een nauwkeurige zaak. Ook het op maat ontwikkelen van facings en andere tandtechnische restauraties vraagt om veel kennis en ervaring. De beslissing om het gebit te verbeteren wordt vaak uit-gesteld, mede door onduidelijkheid over de financiën. Goedegebuure brengt tandheelkunde dichterbij door een comfortabele oplossing, zoals een kroon op een implantaat, voor iedereen betaalbaar en dus toegankelijk te maken. Want elk gebit verdient een goed passende en hoogwaardige afwerking. Doordat de kosten vooraf duidelijk zijn, kan de begroting daar eenvoudig op worden afgestemd.

Een modern ambacht
Ons beroep is van oudsher zeer ambachtelijk, maar ook hier hebben moderne technieken hun intrede gedaan. Zo is het beste van twee werelden ontstaan: unieke, op maat gemaakte producten, met een constante kwaliteit en betrouwbare materialen. De deels gedigitaliseerde aanpak zorgt voor verlaging van kosten, wat noodzakelijk is om in deze tijd te voldoen aan de behoefte van de klant.

Persoonlijke benadering
We onderscheiden ons graag door een vriendelijke, open houding. Wij nemen de tijd om uw vraag te beoordelen en gaan daar professioneel mee aan de slag. Onze werkwijze is waar mogelijk gebaseerd op wetenschappelijke informatie en kennis, wat leidt tot state of the art producten. En zo zetten we iedere dag onze passie om in kwalitatieve resultaten. Doe er uw voordeel mee!

 

Klik hier voor onze eenheidsprijzen.