Articulator systemen
Als articulatorsysteem werken wij met Denar, Artex en Kavo, daarnaast met standaard middelwaarde articulatoren , de dentatus en de optilator (alleen prothese/lingualised occlusion).

Implantaatsystemen
Wij werken met de implantaatsystemen van Frialit, Ankylos en IMZ-twinplus, Brånemark, het Straumann-implantaat, het Astra-systeem, het transmandibulaire implantaat van Bosker, het 3i-systeem, Camlog en Biocomp.

Metaalhoudende restauraties
Onze edelmetalen worden rechtstreeks gekocht bij Cendres & Metaux SA (Zwitserland) en betreft: voor opgebakken PM- kronen en -bruggen: Avenir, Neocast voor volledig gouden restauraties, Novopal en Protor 3, voor meer info: www.cmsa.ch. Van Neodent-DU gebruiken wij P-400 als een extra gele opbaklegering gewenst is. Als palladium legering gebruiken wij Prisma van Cendres & Metaux SA (Zwitserland).

Metaalvrije restauraties
Voor composiet restauraties gebruiken wij Estenia van de firma Kuraray, voor metaalvrije, glasvezel versterkte etsbruggen gebruiken we het Stick systeem. Voor volledig keramische restauraties kunt u bij ons terecht voor Cerec (in-lab) e.max kronen en facings en zirkonium kroon- en brugwerk en Procera-kronen, -veneers en –bruggen (tot 8-delig) en Fortress restauraties als het gaat om facings en onlays.

Tanden en kiezen
Tanden en kiezen voor gebitsprotheses en frames worden betrokken van de firmas Candulor, Ivoclar, Vita, ENTA en Bioblend

Metaal
Voor ons framewerk gebruiken wij de BEGO metalen.

Kunstharsen
Als kunsthars gebruiken wij de kunstharsen van Vertex.

Mondbeschermers
We maken mondbeschermers van het merk Playsafe

MRA
MRA’s maken wij van het merk SomnoDent.