Digitale technieken in de tandheelkunde

Goedegebuure Tandtechniek verdiept zich al sinds 1996 in de digitale mogelijkheden in de tandtechniek. Wij volgen de digitale ontwikkelingen op de voet en verdiepen ons door middel van cursussen en lezingen.

Goedegebuure Tandtechniek heeft een efficiënte digitale workflow ontwikkeld. Dit heeft ertoe geleid dat wij de moeilijkste Kroon & brug restauraties digitaal kunnen vervaardigen. Ook op het gebied van uitneembare prothetiek heeft de digitale tandtechniek grote stappen gezet. Wij zijn in staat om protheses, frames en splints digitaal te vervaardigen.

Sinds begin 2016 hebben wij een Trios mondscanner van 3shape in huis. Zowel binnen- als buitenshuis kunnen wij hier gebruik van maken. Onze expertise met het Trios systeem heeft ertoe geleid dat wij gecertificeerd Trios Ready laboratorium zijn geworden.

Sinds 2019 heeft Goedegebuure een aantal freesmachines in gebruik, wat de mogelijkheden oneindig maakt. Er komen op dit moment ook veel nieuwe materialen op de markt. Wij zijn bijzonder enthousiast over POM. Op onze website kunt u nog veel meer lezen over dit bijzondere materiaal.

Onze tandtechnische producten ontwikkelen wij tegen een scherpe prijs. Heeft u interesse in de digitale workflow bij u in de praktijk, neem dan gerust contact met ons op.

Trios contact gegevens

Alle werkstukken, met uitzondering van MRA’s (vestiging Ede):

trios@goedegebuure.nl

MRA’s (vestiging Arnhem):

eordersnetherlands@somnomed.com