Historie en visie

Goedegebuure Tandtechniek werd in 1976 gestart aan de Reehorsterweg te Ede door vader (Bart) en zoon (Paul) Goedegebuure. Op dit moment (2023) telt Goedegebuure Tandtechniek ongeveer 45 medewerkers. In april van 2023 is het bedrijf van eigenaar verwisseld. Willem Thole (oud-medewerker van Goedegebuure) heeft het bedrijf overgenomen.

Onze visie is: Tandtechniek als wezenlijk onderdeel van de totale tandheelkundige zorg die aan een patiënt besteed wordt. Dit betekent dat wij onze medewerkers graag zien als professional binnen het dentale team. Zo staat een goede opleiding binnen ons bedrijf centraal voor alle medewerkers. Zowel de nieuwkomers als de doorgewinterde tandtechnici blijven we scholen. Jaarlijks organiseren we bijvoorbeeld een aantal vrijdagmiddag colleges voor onze tandtechnici. Alleen op deze wijze kunnen we op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen de tandheelkunde en de tandtechniek. (een aantal jaren geleden werd Goedegebuure Tandtechniek uitgeroepen tot het beste opleidingsbedrijf van Nederland) Graag willen wij ook leren van onze klanten. Wij staan altijd open voor een gesprek over nieuwe ontwikkelingen binnen de tandheelkunde en in ons eigen vakgebied. Een net zo belangrijk uitgangspunt is dat we binnen ons bedrijf vriendschappelijk met elkaar omgaan. Deze instelling zullen wij ook uitdragen naar buiten.

In de toekomst zal er het één en ander gaan veranderen in de tandheelkundige behandeling van patiënten. De patiëntengroep verandert, ze worden grijzer, mondiger en veeleisender. Ook zal de groep behandelaars veranderen (meer gespecialiseerde tandartsen, meer groepspraktijken, meer concurrentie tussen tandartsen onderling).

Er zal daardoor steeds meer worden gevraagd van de samenwerking tussen de tandarts en de tandtechnicus. Hierop is Goedegebuure goed voorbereid. Er is de afgelopen jaren veel geïnvesteerd om goed voorbereid de toekomst in te kunnen. Ter ondersteuning staan een team van uitstekend opgeleide tandtechnici voor u klaar.

Goedegebuure is een full-service tandtechnisch laboratorium, met veel gevoel voor service. Zo worden regelmatig colleges gegeven voor tandartsen, tandtechnici en tandartsassistenten. Goedegebuure heeft een uitgebreide tandheelkundige bibliotheek met boeken, dvd’s en vakbladen ter beschikking voor haar medewerkers.

Blijf op de hoogte van ons bedrijf en volg ons op facebook en LinkedIn.