Hoogste kwaliteit, voor een redelijke prijs

Ons tandtechnisch laboratorium is expert op het gebied van moderne partiële restauraties en kroon- en brugwerkrestauraties. Met eigentijdse methoden en materialen ontwikkelen wij tandtechnische producten tegen een scherpe prijs.

Kenniscentrum
Naast het ontwikkelen van producten delen wij ook graag onze kennis, over de behandeling van gebitsslijtage bijvoorbeeld. Daarover organiseren we cursussen. Kijk eens op  www.collegedoorcollegas.nl. Ook als kenniscentrum op het gebied van de edentate patiënt staat Goedege-buure goed bekend. We stonden aan de wieg van de Amsterdamse-, later de Nijmeegse- en de Groningse manier van VP’s bouwen.

Orale implantologie
Goedegebuure tandtechniek is een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van orale implantologie. Welk implantaatsysteem u ook kiest. En dat voor een zeer gunstige prijs! Wilt u extra expertise in uw praktijk? Laat dan onze gediplomeerde Klinisch Prothese Technici een deel van uw werk uit handen nemen. Zij verzorgen niet alleen de behandeling van edentate patiënten, maar vormen ook een bron van tandtechnische kennis waarmee u uw praktijk kunt verrijken.