Vaste prijzen, helder opgebouwd

Als u iets koopt – een product of dienst – wilt u vooraf weten wat u ervoor moet betalen. In de tandheelkunde was het tot nu toe lastig om een vaste prijs te hanteren. Tandheelkundige behandelingen en tandtechnische tarieven werden samengesteld door een woud aan verschillende codes. Goedegebuure tandtechniek doet u daarbij graag een handreiking om begroten voorspelbaar te maken.

Eenvoudig een begroting maken
Wij bieden vaste prijzen, die transparant worden opgebouwd. Zo kunt u, voor uw patiënten en hun verzekeraars, eenvoudig een begroting maken en kan het achteraf nooit tegenvallen. Vanzelfsprekend leveren wij enkel hoogwaardige producten. Ons werk is gebaseerd op ambachtelijke principes, met de constante kwaliteit van de moderne technieken.

Voorbeeld
Een volledige boven- of onderprothese voor een vaste prijs. Het maakt niet uit hoe u de prothese maakt, en of er tijdens het plaatsen elementen worden geëxtraheerd. Kunststof elementen of porselein? Een gerelinede kunststof plaat voor de beetregistratie? Alles is mogelijk, binnen hetzelfde tarief.

Voorbeeld
Een kroon op een (Straumann-)implantaat voor een vaste prijs. Een individueel vervaardigd titanium abutment, opgebakken met porselein en rechtstreeks te verschroeven in het implantaat. De vaste prijs is inclusief het modelanaloog. Een uiterst betaalbare service voor uw patiënt, eenvoudig door u te begroten. En dat voor een topproduct van Nederlandse bodem!

Origineel op origineel
Wilt u volgens het principe ‘origineel op origineel’ werken? Natuurlijk kan dat met ons! Individuele abutments van titanium of zirconia, met e.max CAD-kronen verlijmd of Vita Suprinity? Vraag het ons!