Door het winterweer, zijn de wegen slecht berijdbaar, waardoor uw praktijk lastiger is te bereiken. Daarom graag aandacht voor het onderstaande:

Dagroutes:

De klanten die dagelijks met onze eigen koeriers worden bezocht, geldt dat we dit blijven doen. Wij doen ons uiterste best om de levertijden te halen. Het kan echter zijn dat onze koerier iets later is dan normaal.

Mochten we u echt niet kunnen bereiken of opdrachten niet tijdig kunnen leveren, dan nemen wij telefonisch contact met u op.

Nachtkoerier:

Ook de firma Aalberts (onze nachtkoeriersdienst) heeft op dit moment problemen met het tijdig ophalen en afleveren van werkstukken die ’s nachts worden gehaald en gebracht.

Let op! Alginaatafdrukken zijn niet bestand tegen de lage temperaturen. Als het werk ’s nachts door u wordt klaar gelegd in een koerierskast buiten, is het mogelijk dat de afdrukken bevriezen (en dus vervormen). U kunt dit oplossen door een ander afdrukmateriaal te gebruiken dan alginaat (bijvoorbeeld siliconen) of door de afdruk dik te verpakken in ‘bubbeltjes’-plastic.

Categories:

Tags:

Comments are closed