Belangrijk nieuws betreffende corona-virus

Het corona-virus waart nog steeds rond en maakt slachtoffers. Zowel medische- als zakelijke slachtoffers. Ook in de tandheelkundige wereld. Ons laboratorium kent sinds de heropening van de tandheelkundige praktijken in mei 2020 gewijzigde procedures bij de ontvangst van patiënten (bijvoorbeeld kleurbepalen) voor een goede uitvoering van het tandtechnische werkstuk.   

Voor tandartsen:

Wij zullen er voor zorgen, dat we het werk dat u wilt laten maken, bij u opgehaald en door ons vervaardigd wordt. Dat kan echter alleen op telefonische afspraak. We rijden voorlopig nog geen vaste routes, omdat veel praktijken liever geen onnodig bezoek aan de deur hebben. Mocht u wel graag willen dat uw praktijk weer vast bezocht wordt, neem dan even contact met ons op.

Voor patiënten:

Wij vragen u om ons niet te bezoeken als u gezondheidsklachten heeft die zouden kunnen wijzen op een coronabesmetting.

Kleurbepalen bij ons laboratorium doen wij uitsluitend na telefonische afspraak. Het telefoonnummer hiervoor is 0318-632908.

Reparaties aan uw gebitsprothese kunt u langs brengen. Houd u zich bij binnenkomst aan het protocol dat vermeld staat op de balie. Onze baliemedewerker maakt met u een afspraak waar en wanneer (exact tijdstip, zodat we niet te veel patiënten tegelijk in de wachtruimte hebben) u de reparatie weer op kunt halen.

Categories:

Tags:

Comments are closed