Goedegebuure Tandtechniek Ede, een autonoom tandtechnisch laboratorium met 45 jaar ervaring, is overgenomen door Willem Thole. De voormalige eigenaren, Paul Goedegebuure en Wolter Jagt, hebben het bedrijf verkocht om de toekomst van het bedrijf en de medewerkers veilig te stellen. Willem Thole heeft veel ervaring in de tandheelkundige branche en heeft de opleiding tot specialist prothese technieker afgerond. Hij heeft ook een eigen 1-mans lab gehad en enkele jaren gewerkt bij implantaat-firma Straumann.

Paul en Wolter blijven enkele dagen per week verbonden aan Goedegebuure Tandtechniek. Paul zal zich blijven bezighouden met de productieafdelingen en Wolter zal zich blijven hard maken voor zaken als marketing en organisatorische kwesties. Met deze stap heeft het bedrijf veel vertrouwen in de toekomst. Naast conventionele tandtechniek hebben ze ook veel expertise in digitale tandtechniek en lopen ze hierin zelfs voorop.

Klanten zullen niets merken van de overgang, omdat de kwaliteit, medewerkers en service hoog in het vaandel blijven staan. Het bedrijf is klaar voor de toekomst en zal blijven groeien onder het leiderschap van Willem Thole.

Categories:

Tags:

Comments are closed