Bij Goedegebuure tandtechniek verzorgen we heel enthousiast al jaren nascholing voor tandartsen. De kenmerken zijn: betrokken, kleinschalig, informeel, top georganiseerd, persoonlijke aandacht, leuke mensen en goede catering. College door Collega’s is ontstaan vanuit de gedachte dat het plezier geeft om mét elkaar en ván elkaar te leren. Het liefst in een kleine groep.

Uitgaand van die gedachte hebben we net als bij het congres in mei 2022 opnieuw een kleinschalig nascholingscongres opgezet. Het congres beslaat 4 dagdelen en wordt gehouden op een prachtige locatie; Chocolate Nation, midden in het centrum van Antwerpen en gelegen tegenover het altijd prachtige Centraal station.

We starten op donderdagmiddag om 13.30 en eindigen op vrijdag eind van de middag zodat je donderdag in de ochtend gemakkelijk aan kunt reizen en vrijdag na het congres nog gezellig een extra nachtje kunt blijven of naar huis reist.

College door Collega’s on tour biedt up to date nascholing in een prettige ambiance en Antwerpse gezelligheid in deze bourgondische stad met z’n 19 (!) Michelin sterren. Antwerpen is uitgegroeid tot de culinaire hoofdstad van Vlaanderen én België. Trouwens, Antwerpen is tevens de modehoofdstad van België – daarvoor moet je in ‘de Wilde zee’ zijn; op 15 minuten loopafstand van de congres locatie. Als je van mooie schilderijen houdt kan je (op 500 meter afstand van de congreslocatie) in het Rubenshuis terecht en ook voor de beroemde Antwerpse chocolatiers op de Meir; de bekende winkelstraat. Ook al op korte loopafstand.

Categories:

Tags:

Comments are closed