Het gaat er eindelijk van komen, Paul Goedegebuure gaat een stapje terug doen, na 46 jaar lang het gezicht te zijn geweest van Goedegebuure tandtechniek. Hij gaat stoppen als algemeen directeur. Maar gelukkig gaat hij gewoon door met tandtechniek. Waar? Gewoon in ons lab. ter ondersteuning van protheseafdeling. Met name de begeleiding van de wat ingewikkeldere werkstukken, introductie van nieuwe materialen en natuurlijk in de colleges die Goedegebuure organiseert. Misschien neem Paul in de zomervakantie een extra lange vakantie en af en toe een lang weekend, maar verder nog steeds op volle kracht.

Jammer? Nee, eigenlijk niet, want we hebben een hele goede vervanger gevonden in Willem Thole. Willem is nu 2 jaar werkzaam bij Goedegebuure, met als doel, het vervangen van Paul. Kortom, we worden er eigenlijk alleen maar beter van.

Willem wordt per 1 september 2022 de algemeen directeur van Goedegebuure tandtechniek. Hij komt, evenals Paul, uit de prothesetechniek. Hij heeft een klein eigen lab. gehad en is daarna werkzaam geweest bij Straumann, waarna hij bij ons aan de slag is gegaan. Willem is 39 jaar oud, heeft een gezin met 4 kinderen en komt uit ‘t Gooi.

Categories:

Tags:

Comments are closed